سید مهدی سیدعلی، داور فوتبال کشورمان در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره صحبتهای اخیر امیر قلعه نویی درباره برخی از داوران لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: قلعه نویی در یک برنامه رادیویی و یک برنامه تلویزیونی که هر ۲ هم پخش زنده داشتند، از من و چند داور دیگر نام برد و مواردی را درباره ما مطرح کرد. من به عنوان قدیمیترین داور فعال لیگ برتری از سازمان لیگ و کمیته داوران انتظار داشتم با او برخورد کنند. قلعه نویی مباحثی که در برنامه رادیویی مطرح کرده بود را دوباره در برنامه فوتبال برتر تکرار کرد و به همین دلیل من و دیگر داورانی که قلعه نویی از آنها نام برده بود، نزد سرپرست فدراسیون فوتبال رفتیم و شکواییه خودمان را به او تقدیم کردیم.
سیدعلی در ادامه گفت: ۲ هفته از تحویل شکواییه من و دیگر داوران به سرپرست فدراسیون فوتبال سپری شده، اما متاسفانه هنوز هیچ اتفاقی رخ نداده است. البته یکی از مسئولان دپارتمان داوران به من گفت که رسیدگی به شکواییه ما انجام شده، اما به دلیل برخی محدودیت ها، در این هفته رای اعلام نخواهد شد. طبق گفتههای مسئول دپارتمان داوران، قرار شد قلعه نویی در همان برنامه تلویزیونی از داوران عذرخواهی کند. حتی رای صادره را هم به ما اطلاع دادند و گفتند که در صورتی که قلعه نویی عذرخواهی کند، بخشی از محرومیت او که با توجه به صحبت های او ناچیز است نیز بخشیده خواهد شد.
داور فوتبال افزود: طبق آئین نامه کمیته داوران اگر یک داور اشتباه بزرگ و تاثیر گذاری در جریان بازی داشته باشد، ۴ جلسه محروم خواهد شد. سوال من این است که مگر محرومیت یک داور با عذرخواهی بابت اشتباهش بخشیده میشود که با عذرخواهی قلعه نویی، محرومیت او بخشیده شود؟ ما انتظار داریم وقتی که مسئولان فدراسیون و دپارتمان داوران زیر ابلاغیههای ما را امضا میکنند، اگر لطمهای به حیثیت ما وارد میشود نیز از ما حمایت کنند.
او گفت: خدمت سربازی ام را در یک دادگاه قضایی سپری کردم و میدانم که اگر آرا بازدارنده نباشد، جرایم تکرار میشود. در فصل جاری، اعتراضها از همان هفته اول آغاز شد. در ۱۹ دوره از ۲۰ دوره لیگ قضاوت کردم و میتوانم بگویم که چنین اتفاقی بی سابقه است. وقتی در هفته اول اعتراض میکنند و با آنها هیچ برخوردی نمیشود، نتیجه این است که در میانههای لیگ چنین مواردی مطرح میشود. من میخواهم بدانم که کمیته برگزاری مسابقات از هفته بیستم به بعد چگونه میخواهد بازیها را مدیریت کند. من از کسی نام نمیبرم، اما چطور این امکان وجود دارد که برای تخلف یک عده، همان شب رای صادر میکنند و در قبال عدهای خاص، برخوردی را نمیبینیم؟ وقتی یک رای در زمان مقتضی صادر نشود، دیگر چه فایدهای دارد؟
سیدعلی با انتقاد از اهمال در برخورد با قلعه نویی تصریح کرد: این که بگوییم قلعه نویی این هفته تیمش با پرسپولیس بازی دارد و رای صادر نکنیم تا هنگامی که شرایط فدراسیون باثبات شد، رای را اعلام کنیم، درست نیست، زیرا این رای بازدارندگی ندارد. فدراسیون فوتبال آن طور که باید از داوران حمایت نمیکند. دوستان ما در فدراسیون فوتبال چه چیزی به داوری کشورمان در این سالها اضافه کرده اند؟ طبق اطلاعات من، سازمان لیگ ۳ سال با شرکت نفت پارس قرارداد اسپانسرینگ داشته که ارزش آن ۱۲ میلیارد تومان بوده و ۶ میلیارد تومان آن تاکنون پرداخت شده است. با این حال در فصل جاری هیچ البسهای به داوران نداده اند و یک ریال هم به ما پرداخت نکرده اند. دوستان میگویند که ۳۰ درصد به دستمزد داوران اضافه شده، اما ما تاکنون هیچ پولی نگرفته ایم و در این شرایط بالا رفتن دستمزدها چه فایدهای برای ما دارد؟
سیدعلی گفت: هفته بیست و یکم فصل گذشته، نخستین قضاوتم پس از ابتلا به کرونا را در بازی معوقه تیمهای استقلال و فولاد خوزستان انجام دادم. پیش از آن بازی یک تست کرونا از ما گرفتند و تاکنون دیگر هیچ تستی از ما گرفته نشده است. برای بازی تیمهای منتخب سرخابی و منتخب ۹۸ از تمام شرکت کنندگان آن بازی تست کرونا گرفتند و از داوران هم این تست گرفته شد. سوال من این است که آیا امکان ندارد که داوران به کرونا مبتلا شوند و این ویروس را به دیگران منتقل کنند؟ من یک ماه درگیر کرونا بودم و ابتلای من به خاطر قضاوت در همین بازیها بود. در دوران بیماری ام مسئولان کمیته و دپارتمان داوران با وجود این که میدانستند من کرونا گرفته ام، یک بار به من پیامک ندادند که بگویند سیدعلی زنده هستی یا مرده.
او عنوان کرد: مردم شاید همه چیز را ندانند و ما از آنها گلایهای نداریم، اما از مربیان که میدانند داوران چه شرایطی دارند انتظاراتی داریم. من نمیخواهم بگویم که فوتبال ما از داوریها جلوتر است یا برعکس. ما خیلی حرفها را نمیتوانیم بزنیم و سهرابی و علوی از این قضیه اطلاع دارند. تاکنون ۲ بار به برنامههای تلویزیونی دعوت شدم و هر ۲ بار با مسئولان کمیته و دپارتمان داوری و روابط عمومی فدراسیون فوتبال هماهنگ کردم تا در این برنامهها شرکت کنم. هر بار که خبرگزاریهای مکتوب و تصویری با من تماس گرفتند، از آنها معذرت خواهی کردم و گفتم که اجازه مصاحبه ندارم. با وجود این که در تمام این سالها حرفهای زیادی در دلم بوده، در همان ۲ برنامه تلویزیونی هیچ حرفی علیه فدراسیون و رئیس دپارتمان داوران نزدم، اما تا کی میشود حرف نزد و سکوت کرد؟ تا زمانی ساکت میمانم که بدانم شخصی که به من ابلاغ داوری داده، حامی من است.
او افزود: کمیته داوران و دپارتمان داوران گاهی اوقات میگویند که ما برخی چیزها را میگوییم، اما به حرف ما توجه نمیکنند. اگر این طور است و حرفتان خریدار ندارد، ول کنید و بروید. یک نفر باید کار انجام دهد که بتواند از عهده مسئولیتش بربیاید. من نمیخواهم کمیته داوران، کمیته انضباطی یا فدراسیون فوتبال را تخریب کنم، اما میخواهم بدانم که فدراسیون فوتبال برای جامعه داوری چه کرده است. من تحصیلات عالیه دارم و به صورت علمی بحث میکنم. یک تیم فوتبال که میخواهد مسابقه دهد، از ۳، ۴ روز قبل بازی، نوع تمریناتش را برای مسابقه پیش رو تغییر میدهد، اما در ۱۰ هفته اخیر، به جز یک هفته هیچ وقت نشد که زودتر از ۴۸ ساعت برای قضاوت به داوران ابلاغ دهند. داوران غیر از قضاوت کار دیگری هم دارند و باید علاوه بر برنامه ریزی، به فکر تمرین برای قضاوت مسابقات باشند. به خاطر تاخیر در ابلاغ، بارها پیش آمده که حتی نتوانستند برای داوران بلیت پرواز بگیرند. برای یک بازی خودم تلاش کردم که بلیت را بگیرم. اینها دردهایی است که داوران را آزار میدهد.
داور فوتبال کشورمان در ادامه گفت: من ۲۶ سال است که کار قضاوت میکنم، در ۱۹ فصل لیگ برتر قضاوت کرده ام و به خاطر شرایط سنی که دارم، بیشتر از ۲ سال دیگر نمیتوانم قضاوت کنم. شاید همین مصاحبه من باعث شود که محرومم کنند. کمیته داوران آدم صبوری مانند من که همیشه مطیع بوده و هیچ وقت برخلاف آئین نامههای این کمیته اقدام نکرده را مجبور کردند که این گونه از خودم دفاع کنم. وقتی مسئولان کمیته داوران از ما حمایت نمیکنند، چند نفر به خودشان اجازه میدهند که در رسانه به داوران توهین کنند. وقتی من احترام فرزندم را در محل نگه ندارم، هیچ یک از اهالی آن محل به فرزند من احترام نمیگذارد. اینها بخش کوچکی از دردهای جامعه داوری است که من به نمایندگی از داوران آنها را عرض میکنم.
سید علی افزود: ۶ میلیارد که فدراسیون فوتبال گرفته، کجاست؟ از ابتدای فصل تاکنون غیر از یک کلاس وبیناری برای کرونا، هیچ کلاسی برای داوران برگزار نشده است. حتی تست آمادگی جسمانی را هم هیئت استانها از داوران گرفتند. همیشه در همه جای دنیا قضات بالاترین احترام را دارند، اما ما چه عزت و احترامی داریم؟ داوران خارجی را ببینید که در کشور خودشان چه احترامی دارند. یک بازیکن فوتبال ما در بازی آسیایی حرکتی انجام داد که به خاطر آن ۶ ماه محروم شد. آن بازیکن همان حرکت را در مسابقات داخلی بارها انجام داده بود، اما آیا کمیته انضباطی با او برخورد کرد؟ اگر کمیته انضباطی با آن بازیکن برخورد میکرد، آن اتفاقات در مسابقات آسیایی رخ نمیداد و نماینده ما ضربه نمیخورد. کمیته انضباطی ما متاثر از کمیته انضباطی فیفا و AFC است و آئین نامهها تقریبا یکی است. وقتی فدراسیون فوتبال برای داوران احترامی قائل نشود، نتیجه اش این میشود که یک تدارکاتچی کنار زمین به خودش اجازه میدهد به ما بی احترامی کند. از زمان ریاست شاه حسینی در کمیته انضباطی تاکنون، هیچ یک از آرای صادر شده این کمیته بازدارنده نبوده است.
او در پاسخ به این سوال که چرا کمیته داوران از داوران در مقابل اتهامهای امیر قلعه نویی حمایتی نکرد گفت: مسئول کمیته داوران پس از این اتفاقات با بنیادی فر، حیدری و منصوری تماس گرفت و به آنها گفت که قلعه نویی روز دوشنبه به فدراسیون مراجعه میکند و شما هم در فدراسیون حضور داشته باشید تا با او صحبت کنید. برای داوران خوب نیست که مقابل سرمربی متخلف بنشینند. داور مقابل سرمربی بنشیند و بگوید که حرف تو درست است یا نیست؟ مسئول دپارتمان و کمیته داوران باید از داوران حمایت کند. داورانی که با آنها تماس گرفته شده بود، گفتند که به ۷، ۸ داور توهین شده و ما قصد نداریم دوشنبه در فدراسیون حاضر شویم و قصد داریم ۳ شنبه شکواییه خودمان را به رئیس فدراسیون تقدیم کنیم. سهرابی هم به من زنگ زد و گفت ساعت ۵ روز دوشنبه در فدراسیون باشم. من هم به او گفتم که دوشنبه، شب هفت پدرم است و نمیتوانم در فدراسیون حاضر شوم، اما او از من خواست که به صورت وبیناری در جلسه حضور داشته باشم که در جوابش گفتم با این شرایط روحی نمیتوانم در جلسه وبیناری حضور داشته باشم. جدا از این مسائل به سهرابی اطلاع دادم که این کار به صلاح نیست و ما جمع ۷، ۸ نفره هستیم و باید با هم مشورت کنیم و به هر نتیجهای که رسیدیم، برای انجام همان کار اقدام خواهیم کرد.
سیدعلی گفت: سرانجام به این نتیجه رسیدیم که ۳ شنبه به فدراسیون فوتبال برویم و برای احترام به مسئول دپارتمان داوران، ابتدا به دفتر سهرابی مراجعه کردیم و ۲ بار محکم در زدیم، اما او در را به روی ما باز نکرد. حتی در دپارتمان سوال کردیم و گفتند که سهرابی در دفترش حضور دارد. سپس به دفتر سرپرست فدراسیون مراجعه کردیم و با وجود این که با بهاروند هماهنگ نکرده بودیم، او محبت داشت، داوران را پذیرفت و با ما صحبت کرد. متن شکواییه را به بهاروند تقدیم کردیم. گاهی اوقات رسانهها هم کم لطفی میکنند و پس از جلسه ما، برخی رسانهها اعلام کردند که جلسه داوران با بهاروند، پس از صرف نسکافه به پایان رسیده است. در صورتی که ما در این جلسه به بهاروند اعلام کردیم که میخواهیم این ماجرا را پیگیری کنیم و خود بهاروند هم گفت که نظر او هم این است که این ماجرا پیگیری شود.
داور لیگ برتر فوتبال کشورمان در واکنش به این که خبر صرف نسکافه در جلسه بهاروند و داوران معترض در سایت فدراسیون منتشر شده گفت: هر کسی که آن خبر را منتشر کرده، در حق داوران کم لطفی کرده است.
سیدعلی گفت: در آن جلسه ۲ طرف با احترام با یکدیگر صحبت کردند و ما مشکلاتمان را گفتیم. در همان جلسه به بهاروند گفتیم که سهرابی از ما خواسته با قلعه نویی ملاقات کنیم و علاوه بر بهاروند، نبی هم به ما گفت که ملاقات شما با قلعه نویی در این مقطع کار بسیار اشتباهی است و کمیته داوران باید این موضوع را پیگیری کند، نه این که خود داوران بروند و رو به روی قلعه نویی بنشینند. اگر این اتفاق رخ میداد و ما با قلعه نویی ملاقات میکردیم، هر هفته یک مربی محترمی همین صحبتها را مطرح میکرد و در آخر ما باید دست به سینه جلوی او مینشستیم و میگفتیم که اگر اشتباهی کردیم، بفرمایید تا عذرخواهی کنیم!
سیدعلی در ادامه صحبت هایش اظهار داشت: هیچ داوری نیست که اشتباه نکرده باشد، اما این را مطمئنم که هیچ داوری آبروی خودش را زیر سوال نمیبرد تا تیمی را به ناحق برنده و بازنده کند. من در این ۲۶ سال سابقه قضاوت، همیشه تلاش کردم حق را به حق دار بدهم و دیگر داورانی که میشناسم نیز همین کار را کردند. هر کسی بگوید که من در داوری اشتباه نکردم، گزافه گویی کرده است، اما هیچ کدام از این اشتباهات عمدی نیست. من در طول دوران داوری ام اشتباهات زیادی کردم، اما هیچ یک از آنها با قصد و غرض نبوده است.
او تصریح کرد: در یک مقطع کمیته داوران فدراسیون فوتبال اشتباهات داوران را آنالیز میکرد و به نکات مثبت آنها هم اشاره میکرد، اما اکنون داوران را رها کرده اند. دوستان در فدراسیون اینقدر دغدغه دارند که دیگر به فکر داوران نیستند. یک فوتبالیست اگر هر ۴، ۵ هفته یک بار در ترکیب قرار بگیرد، شرایط بازی کردن را دارد؟ چه اتفاقی رخ میدهد که ۳۹ داور وسط در ۱۲۰ مسابقه این فصل قضاوت می کنند؟ چنین چیزی را در هیچ جای دنیا ندیدم. در همین لیگ ژاپن، ۲۱ داور وسط لیگ ۲۰ تیمی این کشور را قضاوت میکنند، اما در لیگ ما ۳۹ داور قضاوت کردند و ۳۰ داور دیگر هم کمک داور یا داور پشت دروازه بودند.
او در ادامه عنوان کرد: وقتی یک داور ۳، ۴ هفته قضاوت نمیکند، از شرایط قضاوت دور میماند و کار برایش سخت میشود. شاید یک داور در تهران به خاطر تعداد بالای مسابقات و حضورش در مرکز، هر هفته فرصت قضاوت داشته باشد و خودش را برای مسابقه آماده نگه دارد، اما داوری که در شهرستان زندگی میکند و هر ۳، ۴ هفته یک بازی را قضاوت میکند، چگونه باید خودش را آماده نگه دارد؟ بیشترین قضاوت برای یک داور در نیم فصل اول، ۶ مسابقه بوده و کمترین قضاوت هم یک بازی بوده است. از داوری که در طول ۱۵ هفته تنها یک بازی را قضاوت کرده، چه انتظاری میتوان داشت؟ از هفته بیستم به بعد که قضاوت بازیها سختتر میشود، کدام داور باتجربه میخواهد بازیها را قضاوت کند؟ وقتی من در طول ۱۵ هفته ۳ بازی را قضاوت کرده باشم، هر چقدر هم تجربه و مهارت داشته باشم، باز هم دچار مشکل میشوم، زیرا از شرایط مسابقه دور هستم.
سیدعلی در پاسخ به این سوال که در جلسه داوران با بهاروند و نبی، درباره این موضوع که برای لباس داوران حامی مالی جذب شده، اما دستمزد آنها از ابتدای لیگ تاکنون پرداخت نشده بحثی به میان آمد، عنوان کرد: در آن جلسه تمام نکات را گفتیم. نبی هم به سهرابی دستور داد که پیگیر مشکلات ما باشد. در ۲ هفته گذشته داوران لیگ برتری سیستم رادیویی نداشتند. من نمیخواهم ایراد بگیرم، زیرا میدانم که تحریم و هزار مشکل دیگر وجود دارد، اما ما توان این که ۱۰ سیستم رادیویی را برای داوران لیگ ترمیم کنیم نداریم، بعد میآییم و میگوییم که برای لیگ برتر از سیستم کمک داور ویدیویی استفاده میکنیم. چگونه میخواهیم ویای آر بیاوریم وقتی که نمیتوانیم ۱۰ سیستم رادیویی را ترمیم کنیم؟ وقتی سیستم رادیویی مشکل دارد، منِ داور وسط در زمین صدای داور پشت خط را نمیشنوم. داور پشت خط به من میگوید که پنالتی شده، اما من صدای او را نمیشنوم. در این شرایط باید چه کار کنم؟
داور فوتبال کشورمان افزود: داور پشت خط در این شرایط باید داد بزند؟ به فرض که او داد زد و من هم صدایش را شنیدم، اما اعتقاد به پنالتی نداشتم و دستور به ادامه بازی دادم. آیا تیمها دیگر ما را ول میکنند و بازی به راحتی ادامه پیدا میکند؟ اینها بخش کوچکی از مشکلاتی است که ما داریم. یک داور اگر مصدوم شود، فدراسیون فوتبال چه پشتوانهای برای او ایجاد میکند؟ یک داور باتجربه در بهترین حالت در ۱۰ بازی یک فصل میتواند قضاوت کند که دستمزدش میشود ۱۰ میلیون تومان. اگر همین داور مینیسکش آسیب ببیند، چقدر باید هزینه عمل جراحی بدهد؟ من دنبال مباحث حاشیهای نیستم، اما اگر یک داور بخواهد، یک جفت کتانی ورزشی بخرد باید میلیونی هزینه کند.
سیدعلی تصریح کرد: هیچ داوری به خاطر پول کارش را انجام نمیدهد، اما احترام لازمه شخصیت یک داور است. وقتی یک سرمربی در تونل ورزشگاه به داور مسابقه میگوید بی شرف و کمیته انضباطی او را ۱۰ میلیون تومان جریمه میکند، آن سرمربی حاضر است هر هفته ۱۰ میلیون تومان بدهد و همان حرفها را نثار داوران کند. چرا قوانین این قدر سهل گیرانه است؟ حسن زاده میگوید دلیلش ضعف آئین نامه انضباطی است. آیا ضعف آئین نامه را من باید جبران کنم؟ وقتی یک سرمربی ۱۰، ۲۰ میلیارد تومان پول میگیرد، دیگر ۱۰، ۲۰ و حتی ۵۰ میلیون تومان برای او پولی نیست. تمام حرفم این است که داوران تنها احترام میخواهند. طبق شیوه نامههای بهداشتی اتاق داوران باید سینگل باشد، اما در ۲ بازی این فصل، با دعوای نماینده سازمان لیگ توانستیم اتاق را سینگل کنیم. وقتی به یک داور میگویند که نتوانستیم بلیت برای تو تهیه کنیم، داور باید خودش ۴۸ ساعت قبل بازی دنبال بلیت برود و در لیست انتظار بنشیند تا ببیند که بلیتی به او میرسد یا نه.
داور فوتبال کشورمان افزود: در جلسه با نبی به او گفتم که وقتی در یک مسابقه به من توهین میکنند، به کسی که ابلاغ من را برای بازی امضا کرده هم توهین میشود. وقتی با توهین کننده برخورد نمیشود، به ابلاغ کننده من هم توهین میشود. یک مربی بارها در طول سالهای اخیر به داوران هتاکی کرد و هیچ برخوردی با او نشد، اما به محض این که ضربهای به سینه یکی از مسئولان برگزار کننده مسابقات زد، ۶ ماه محروم شد. چرا این اتفاق در قبال توهین به داوران رخ نمیدهد. وقتی برخورد نمیشود، مربی و بازیکن به خودش اجازه میدهد که به داور هر چه میخواهد بگوید. چرا این اتفاقات در سطح آسیا و دنیا رخ نمیدهد.
سیدعلی عنوان کرد: آیا مربیان ایرانی جرات دارند همان گونه که با داوران داخلی رفتار میکنند، در مسابقات بین المللی با داوران خارجی رفتار کنند؟ متاسفانه در فوتبال ایران رودربایستی وجود دارد و به همین دلیل سرمربیان به خودشان اجازه میدهند که هر حرفی را بزنند.
او در پاسخ به این سوال که آیا اعتراض نیمکتها در تصمیم گیریهای داوران تاثیر دارد عنوان کرد: مربیان هم داوران را میشناسند و به همین دلیل مربیان به داورانی اعتراض میکنند که احتمال میدهند در تصمیم گیریهای بعدی در قبال آن تیم دچار استرس شوند. به اعتقاد من مربیان به این دلیل نام داوران را میآورند که فدراسیون فوتبال تحت فشار قرار بگیرد و چند هفته به آنها ابلاغی ندهد. برای این که آرامش حفظ شود، تا هفتهها به یک داور بازی نمیدهند و آن مربی به نتیجهای که دنبالش بود، میرسد. بروید ببینید که چند بار مربیان درباره داوران صحبت کردند و پس از آن، داور برای چند هفته خانه نشین شده است. تا وقتی که آرامش در نیمکت وجود نداشته باشد، آرامش در زمین هم برقرار نمیشود. وقتی آرامش در زمین نباشد، داور بازی هم آرامش نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید:
داور فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: در طول این سالها هر مربیای را که دیدیم، گفت که تیم ما از داوریها ضربه خورده است. پس چه کسی سود برده است؟ شاید یکی کمتر سود برده و بیشتر متضرر شده است. دوست عزیزی که همیشه به داوران اعتراض دارد، ۵، ۶ بار با تیمهای مختلف قهرمان لیگ برتر شده است. پس باید بگوییم در سالهایی که تیم او قهرمان شده، داوریها به نفعش بوده است؟ در ۲ فصل گذشته ۲ بار بازی تیمهای قلعه نویی را قضاوت کردم. فصل گذشته در بازی سپاهان با پارس جنوبی جم، به اشتباه یک پنالتی برای هر ۲ تیم گرفتم. در فصل جاری هم بازی گل گهر مقابل ذوب آهن را قضاوت کردم که ۲ پنالتی به ضرر گل گهر گرفتم و به اعتقاد کارشناسان باید یک پنالتی دیگر به سود ذوب آهن میگرفتم. در این جا تشخیص من اشتباه بوده، اما میخواهم بگویم که بالاخره اشتباهات داوری به نفع آنهایی که اعتراض دارند هم بوده است. من نمیتوانم بپذیرم که همه ضرر کرده اند. در واقع همه سود برده اند و ضرر هم کرده اند.
سید علی در ادامه خاطرنشان کرد: در ۱۹ دوره سپری شده از لیگ نوزدهم، به اندازه انگشتان یک دست از سرمربیان شنیده ام که بگویند من به تاکتیک و تعویضهای اشتباه خودم باختم. برخی از دوستان هر موقع میبرند، میگویند ما لیاقت پیروزی را داشتیم، اما هر موقع که میبازند، باختشان را گردن داوری میاندازند. البته برخی از دوستان این طور هستند و در این میان سرمربیان باانصاف هم داریم که پس از باخت تیمشان از داوران تشکر میکنند، اما من نمیدانم که چطور در بیشتر موارد، مربیان با شایستگی خودشان پیروز میشوند و هنگام باخت، به اشتباهات داوری میبازند.
سیدعلی درباره البسه داوران که توسط خود آنها خریداری میشود گفت: فوتبالیستهای ما که میلیاردی پول میگیرند، درباره مشکل غذای خودشان هم مصاحبه میکنند. این موضوع هم خیلی سر و صدا میکند و اخبارش بازتاب پیدا میکند. وقتی هم که پرداخت مطالبات آنها برای یک مدت کوتاهی عقب میافتد، به این موضوع هم اعتراض میکنند که البته حق دارند و باید این کار را انجام دهند. بازیکنان این حق را دارند که مصاحبه کنند، اما داوران طبق آئین نامه کمیته داوران چنین حقی ندارند و در صورتی که مصاحبه کنند، محروم میشوند. من هم که مصاحبه میکنم، دردسر محرومیت را به جان خریده ام و این کار را فقط برای حمایت از جامعه داوری انجام می دهم، زیرا ما نمیتوانیم بیشتر از این بی عدالتیها در قبال جامعه داوری را تحمل کنیم. انتظار دارم دوستان همان طور که انتظار دارند با خودشان رفتار شود؛ با جامعه داوری رفتار کنند.
انتهای پیام/
سال سن بااون داوری های افتضاح هفته یه بازی بهت بدن برو گم شو ا
آشغال
اما در مورد تیمهای دیگه فدراسیون اعتقاد داره باید با مربیان و بازیکنان برخورد بشه
اسپک کیروش استنلی رو مریخی ها دیدند فقط داور ندید؟؟ چه برخوردی باهاش شد؟ باید با مربی و بازیکن برخورد بشه؟
تا حالا یه بار شده با یه داور به خاطر رشوه و تبانی برخورد بشه؟؟
یعنی اصلا نداریم؟؟
برای همینه که امثال شما به نفع تیم خاص سوت می زنید و پول میگیرید و زبانتان هم درازه
چون مطمئنید وزارت ورزش و فدراسیون هم پشت شماست
این سیرک برتر هم دیگه گندش دراومده نمیشه روش خاک ریخت بوی فسادش همه جا رو گرفته
اگه اینجوری باشه تیم پرسپولیس خیلی در حقش ظلم شده بخاطر داوری